2013. július 19., péntek

Újabb élmény

Az idei is egy élmény volt
Harmadik éve, hogy visszatérő lakója, résztvevője vagyok az önkéntes tábornak. És ha lehet ilyet mondani, megelőlegezem a további évekre is a jelenlétemet. Mindig úgy alakítom a programomat, hogy el tudjak menni, a nyári programok fontossági sorrendjének az elején szerepel a tábor. Fontos, hogy ott legyek, része legyek az egésznek, régi ismerősökkel találkozzak és új embereket ismerjek meg, lelkileg táplálkozzak. Szeretek ismerős vagy ismeretlen emberekkel együtt dolgozni, egy célért, a közösségért munkálkodni, megtapasztalni valamelyest a régi idők kaláka feeling-jét, téve ezt szórakozva. Minden ember értékes tagja a társadalomnak és a maga kis közösségének egyenként is, de amikor ezek az értékek több tízszeresére duzzadnak, hozzátéve mindenki a maga értékét, nincs olyan feladat, akadály, ami utunkba állhat vagy kifoghat rajtunk. Csodás érzés tapasztalni a közösség erejét.
Minden évben vannak segítőink, akik azon vannak, hogy minél könnyebben megoldjuk a feladatainkat. Vannak, akik fizikai erőnlétünkhöz járulnak hozzá, finom táplálékot szolgáltatva nekünk, és reggeli tornát tartva. A lelki útravaló sem marad el soha, mely a nap folyamán tovább bővíthető. Úgy a munka, mint a délutáni és esti programok során is sok értékes gondolatot, érzést, élményt szívhat magába és raktározhat el az ember, töltögetve az esetleg merülőben levő elemeit, a tábor végére szinte robbanva az energiáktól. Minden ember ide csak töltődni, gazdagodni jöhet, nincs olyan táborlakó szerintem, akit a hét alatt legalább egy pozitív hatás ne ért volna.
Köszönetünk a fáradtságot nem ismerő, lelkes szervező csapatnak, akik azon munkálkodtak heteken keresztül, hogy nekünk egy felejthetetlen élményterápiában legyen részünk. Továbbá ugyancsak köszönet illeti a helyi, nyárádszeredai közösséget, a NYISZ-t , akik befogadtak és velünk együtt dolgoztak. Én személy szerint kiemelném a székelybői kis közösséget, ahol csodás élményekben volt részem és szép lelkű embereket ismerhettem meg. Köszönet nekük is!

                                                                                                  Találkozzunk jövőre újra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése